.
Bulevardul Pipera 188A si 188B, Voluntari
0760 028 331 office@carecentersfmaria.ro

Directioneaza 2% din impozitul pe venit

Directioneaza 2% din impozitul pe venit, suma pe care oricum o primeste statul. Directioneaza cei doi la suta catre ASOCIATIA CARE CENTER SF. MARIA. Aceasta directionare nu reprezinta o donatie, ci este o parte din impozitul pe venit pe care fiecare angajat il da statului!

Conform art. 79, alin (1), a) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea sa directioneze 2% din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre o asociate nonprofit, institutiilor de cult, precum si pentru acordarea de burse private. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, o parte a impozitului pe venit care este deja in contul statului si care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte, catre asociatia dorita de acesta!

Mai mult...

Despre Noi

Care Center Sfanta Maria - Prezentare

Care Center Sfânta Maria vine în întâmpinarea persoanelor în vârstă și a familiilor lor cu soluții ideale.

În acest sens, Care Center Sfanta Maria asigură persoanelor vârstnice îngrijire și recuperare medicală de specialitate, siguranță, confort, devotament, respect și dreptul la o viață demnă.

Dacă sunteți in căutarea unui astfel de loc contactati-ne.

Va așteptam cu drag !

Aici nimeni nu este singur, pentru că susținem comunicarea, interacțiunea, socializarea, asigurăm activități de recreere și relaxare si cel mai important oferim asistenta, ingrijire si recuperare medicala de specialitate.

Care Center Sfânta Maria reprezinta locatia ideala al unui camin care ofera siguranta, incredere, respect, devotament si fericire. Acestea sunt si valorile noastre dupa care ne ghidam in munca noastra zilnica.

Scopul nostru este de a creea un climat armonios care ofera siguranta, iar acest lucru il redam prin amenajarea locatiei astfel incat sa oferim o viata cotidiana atat pentru rezidentii nostri cat si pentru familiile acestora, unde va veti bucura de un camin plin de armonie, prieteni, personal plin de compasiune si daruire.

Responsabilitatea noastra este de a asigura tuturor o viata calitativa.

 

Mai mult...

Abonați-vă la newsletter-ul nostru